НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 24 від 2022-01-14
Про порядок виїзду за кордон малолітнього ХХХХХХ ХХХХХ, ХХХХХ р. н. (оприлюднено 17.01.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 14.01.2022      №24
       м. Первомайськ


Про порядок виїзду за кордон
малолітнього ХХХХХХ
ХХХХХ, ХХХХХ р. н.

 

          Відповідно підпункту  4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону   України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, підпункту 1 пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України» від 27.01.1995 року №57 зі змінами та доповненнями, статті 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» від 13.01.2005 року  № 2342-ІV зі змінами та доповненнями, статей 243, 244, 247 Сімейного кодексу України, статей 58, 61, 62, 67 Цивільного Кодексу України,  пунктам 42, 48 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», та пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 12 від 28.12.2021 р.), виходячи з інтересів дитини,  виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ :

1. Зобов'язати  в.о. директора комунального закладу «Первомайська спеціальна школа» Миколаївської обласної ради Криву Тетяну Іванівну, яка виступає законним представником малолітнього ХХХХХ   ХХХХХ   ХХХХХ,  ХХХХ  року народження:

1.1. Оформити  у нотаріуса нотаріальну заяву щодо надання  згоди  ХХХХ   ХХХХ   ХХХХХ, ХХХХ року народження, яка проживає по вулиці ХХХХ   ХХХХ, ХХ, в м. Первомайську Миколаївської області, уповноваживши її на вивезення малолітнього ХХХХХ ХХХХ  ХХХ, ХХХХ року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини-інваліда за кордон, в Чехію, в м. Прага,  в лікарню «Мотол» на  лікування.

                                                                       Термін: до 20.01.2022

1.2.  Підготувати  оригінали  документів на  ХХХХХ ХХХХ  ХХХХ  для вивезення малолітнього за кордон та передати їх ХХХХХ   ХХХХ   ХХХХХ.

                                                                       Термін: до 20.01.2022

2. Зобов'язати головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Олега ЧЕКРИЖОВА:

2.1. Здійснити медичний огляд стану здоров’я малолітнього ХХХХХ   ХХХ   ХХХХ,  ХХХХ  року народження.

                                                                       Термін: до 20.01.2022

2.2. Підготувати необхідний пакет  медичних документів малолітнього ХХХХ  ХХХ  ХХХХ, ХХХХ року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини – інваліда, для лікування, реабілітації за потребою в  Чехії,  в м. Прага, в лікарні «Мотол».

                                                                       Термін: до 20.01.2022

2.3. Забезпечити перевезення малолітнього ХХХХ   ХХХ   ХХХХ з м. Первомайська до м. Києва в день від'їзду до  Чехії   і при поверненні з Чехії - з м. Києва до м. Первомайська.

2.4. Забезпечити медичне супроводження дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини – інваліда, ХХХХХ   ХХХХ   ХХХХХ, ХХХХ року народження, за кордон. 

3.  Доручити ХХХХ   ХХХХХ   ХХХХ, ХХХХХ року народження, яка проживає по вулиці ХХХХ   ХХХ, ХХ, в м. Первомайську Миколаївської області, здійснювати розрахункові операції, пов’язані з супроводом, утриманням, транспортуванням, лікуванням, обстеженням, харчуванням, проживанням малолітнього ХХХХХ   ХХХХ  ХХХХ, ХХХХ року народження, та надати протягом тижня після повернення квитанції (чеки) про використання  коштів для звіту на комісії з питань захисту прав дитини.                                  

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024