НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 8 від 2022-01-14
Про затвердження Положення про комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за фактичним місцем проживання, особам, які досягли загального пенсійного віку, але не набули права на пенсійну виплату та її складу

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївська   область
ВИКОНАЧИЙ  КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

 

від 14.01.2022   № 8
м. Первомайськ

Про затвердження Положення про
комісію з питань призначення
(відновлення) соціальних виплат
внутрішньо переміщеним особам
за фактичним місцем проживання, 
особам, які досягли загального
пенсійного віку, але не набули
права на пенсійну виплату та її складу 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» від 20.10.2014 року № 1706-VII, Порядку призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 червня 2016 року № 365, Порядку призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1098, виконавчий комітет Первомайської міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Затвердити Положення про комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за фактичним місцем проживання,  особам, які досягли загального пенсійного віку, але не набули права на пенсійну виплату та її складу, в новій редакції (додаток 1).

2. Затвердити оновлений склад  комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за фактичним місцем проживання,  особам, які досягли загального пенсійного віку, але не набули права на пенсійну виплату та її складу, в новій редакції (додаток 2).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 15.01.2021 № 11 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань призначення мешканцям Первомайської територіальної громади житлових субсидій, пільг та державної соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам за фактичним місцем проживання».

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на  на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський  голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО 

Додаток 1-4

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024