НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 13 від 2022-01-14
Про надання дозволу гр. ХХХХХХ.Х. на укладання договору міни житла (оприлюднено 17.01.2022)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від     14.01.2022       №13
м. Первомайськ 

Про надання дозволу гр. ХХХХХХ.Х.
на укладання договору міни житла 

Керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»від 21.05.1997 р. №280/97 ВР зі змінами та доповненнями, статтями 31, 71, 242 Цивільного кодексу України, статтею 177 Сімейного кодексу України, статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян, безпритульних дітей», частиною 3 статті 17 Закону України «Про охорону дитинства»,розглянувши заяву гр. ХХХХХХ.Х. від ХХ.ХХ.ХХХХ р. №ХХХХ/03.13-23, про надання дозволу на укладання договору міни житла, яке належить на праві приватної власності, та додані документи, пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 12 від 28.12.2021 р.), враховуючи інтереси малолітньої дитини, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Дозволитигр. ХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХ, законній представниці малолітньогоХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХ,ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., на укладання у нотаріуса договору міни належної їй квартири №ХХпо вул. ХХХХХХХХХХХ, буд. ХХХ в м. Первомайську Миколаївської області, право користування якою має малолітнійХХХХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХХ,ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., на житловий будинок з земельною ділянкою для його обслуговування, що знаходяться по вул. ХХХХХХХХХ, буд. Х-а в м. Первомайську Миколаївської області, на ім’я гр. ХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХ, право користування яким буде мати малолітнійХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХХ,ХХ.ХХ.ХХХХ р.н..

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту її житлових  прав.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА. 

Міський голова                                                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024