НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-01-19
Про безоплатну передачу нежитлової будівлі - котельні з обладнанням по вул. Михайла Грушевського, 52-б м. Первомайськ Миколаївської області з балансу КП «Первомайськводоканал» на баланс управління житлово-комунального господарства та закріплення майна в оперативне управління

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
______   сесія   _______   скликання

РІШЕННЯ

 ______________ №____  
 м. Первомайськ

Про безоплатну передачу нежитлової будівлі - котельні
з обладнанням по вул. Михайла Грушевського, 52-б
м. Первомайськ Миколаївської області з балансу КП
«Первомайськводоканал» на баланс управління
житлово-комунального господарства 
та закріплення майна в оперативне управління

Відповідно до статті 25, пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статті 133, частини 1 статті 137 Господарського Кодексу України від 16.01.2003 року         № 436-IV, зі змінами та доповненнями, враховуючи звернення комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради   від 11.01.2022 року № 10, від 17.01.2022 року № 19 щодо безоплатної передачі   нежитлової будівлі - котельні з обладнанням по вул. Михайла Грушевського, 52-б в м. Первомайськ Миколаївської області з балансу комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради на баланс управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради, міська  рада   

ВИРІШИЛА: 

1. Передати безоплатно з балансу комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради на баланс управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради та закріпити на праві оперативного управління нежитлову будівлю - котельню з обладнанням по вул. Михайла Грушевського, 52-б в м. Первомайськ Миколаївської області, згідно додатку.          

2. Комунальному підприємству «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради зняти з балансу майно, зазначене в додатку, та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.        

3. Управлінню житлово-комунального господарства Первомайської міської ради забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з прийманням-передачею зазначеного в додатку майна у порядку, передбаченому чинним законодавством України. 

4. Управлінню житлово-комунального господарства Первомайської міської

ради звернутись до суб’єкта державної реєстрації прав для реєстрації права оперативного управління на нежитлову будівлю - котельню по вул. Михайла Грушевського, 52-б в м. Первомайськ Миколаївської області в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до вимог чинного законодавства.                             

5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

           

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024