НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-01-20
Про затвердження Порядку здійснення соціального партнерства на території Первомайської міської територіальної громади

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від                          
      м. Первомайськ

 

Про затвердження Порядку здійснення
соціального партнерства на території
Первомайської міської територіальної громади


        Керуючись статтями 25, 42, 59, 73 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, статтею 177 Господарського кодексу України, з метою створення умов для соціально-економічного розвитку населених пунктів Первомайської міської територіальної громади міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок здійснення соціального партнерства на території Первомайської міської територіальної громади (Додаток 1).

2. Затвердити типовий договір про соціальне партнерство (Додаток 2).

3. Визначити відповідальним за підготовку договорів про соціальне партнерство та їх зберігання управління економічного розвитку територіальної громади Первомайської міської ради.

4. Доручити міському голові:

4.1. Підписувати договори про соціальне партнерство з суб’єктами господарювання, що розміщені на території Первомайської міської територіальної громади.

4.2. Створити робочу групу щодо визначення розміру фінансування соціальних проєктів суб’єктами господарювання, що розміщені на території Первомайської міської територіальної громади, та затвердити її персональний склад.

5. Організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

6. Відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення шляхом розміщення на офіційному сайті Первомайської міської ради.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

 

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО

 

Інна Чорна 7 51 62

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024