НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 10-р від 2022-01-20
Про стан військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області у 2021 році та пропозиції щодо його поліпшення у 2022 році (оприлюднено 24.01.2022)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  20.01.2022р.  № 10-р

м.Первомайськ 

Про стан військового обліку на території Первомайської міської
територіальної громади Миколаївської області у 2021 році
та пропозиції щодо його поліпшення у 2022 році 

Відповідно до пункту 1 статті 36, підпункту 20 пункту 4статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року №280/96-ВР зі змінами та доповненнями, статті 15 Закону України «Про оборону України» від 06 грудня 1991 року № 1933-XII зі змінами і доповненнями, статті 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25 березня 1992 року №2223-XII зі змінами та доповненнями, статей 18, 21 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» від 21 жовтня 1993 року № 3543-XII зі змінами та доповненнями,постанови Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних» (далі - Порядок), постанови Кабінету Міністрів України від 06 лютого 2019 року № 74 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з ведення військового обліку»,постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 року № 12 «Про внесення змін до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час», з врахуванням інформації наданої Первомайським  районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки (далі - Первомайський  РТЦК та СП) про стан військового обліку за 2021 рік, з метою забезпечення функціонування системи військового обліку громадян України, належної організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних та бронювання військовозобов’язаних на території Первомайської міської територіальної громади, 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

1. Взяти до відома інформацію Первомайського РТЦК та СП про стан військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області за 2021 рік (додаток 1).

2. Визначити кращими з питань організації військового обліку у Первомайській міській територіальній громаді такі підприємства і організації:

Назва установи

Керівник установи

 

КП «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

 

 

Тетяна ОБОЛЕНСЬКА

ПрАТ «Первомайський молочно - консервний комбінат»

Олександр БАЖАН

Вищий навчальний заклад «Первомайський медичний коледж»

 

Ольга ПРИСЯЖНЮК

КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня»

 

Олег ЧЕКРИЖОВ

ТОВ «Сервістрактор»

 

Наталія  ДМИТРІЄВА

 

3. Затвердити перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2022 році на території Первомайської  міської територіальної громади (додаток 2).

4. Затвердити завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, забезпечення функціонування системи військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади на 2022 рік  (додаток 3).

5. Затвердити план перевірок стану військового обліку  на території Первомайської міської територіальної громади на 2022 рік (додаток 4).

6. Затвердити план звіряння облікових даних  призовників та військовозобов’язаних підприємств, установ та організацій  Первомайської  міської територіальної громади з обліковими даними Первомайського  РТЦК та СП на 2022 рік(додаток 5).

7. Затвердити склад комісії з перевірки стану військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади на 2022 рік (додаток 6)

8. Відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради щомісяця до 5 числа надавати повідомлення Первомайському РТЦК та СП про реєстрацію, ліквідацію підприємств, установ та організацій, зареєстрованих (ліквідованих) на території Первомайської міської територіальної громади.

9. Відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради забезпечити інформаційний супровід функціонування системи військового обліку за зверненням Первомайського  РТЦК та СП шляхом розміщення інформаційних матеріалів з питань військового обліку на офіційному веб-сайті Первомайської міської територіальної громади.

10. Керівникам підприємств, установ і організацій виявлені недоліки стосовно військового обліку усунути  та надати письмову  доповідь начальнику Первомайського РТЦК та СП до 15.02.2021року, копію до відділу кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи управління юридичної, кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради (  за адресою: м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, буд. 3, каб.112).

11. Головному спеціалісту з мобілізаційної роботи відділу кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи управління юридичної, кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради Олегу НАГОРНОМУ  до 31.01.2022 року спланувати та провести додаткове заняття щодо ведення якісного персонального обліку призовників і військовозобов’язаних з відповідальними працівниками структурних підрозділів Первомайської міської ради, підприємств, установ і організацій Первомайської міської територіальної громади, на  якому довести затверджені План перевірок стану військового обліку та План звіряння облікових призовників та військовозобов’язаних даних підприємств, установ і організацій з обліковими даними Первомайського РТЦК та СП.

12. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від  03.02.2021 року № 36-р «Про стан військового обліку на території міста Первомайська Миколаївської області у 2020 році та пропозиції щодо поліпшення військового обліку на території  Первомайської територіальної громади у 2021 році».

13. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-6


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024