НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-02-04
Про створення конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади та затвердження Положення про конкурсний комітет з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з права на організацію ...

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від __________________ № ____
        м. Первомайськ

 

Про створення конкурсного комітету з розгляду
конкурсних пропозицій та прийняття рішення про
визначення переможця конкурсу з права на
організацію паркування транспортних засобів на
території Первомайської міської територіальної
громади та затвердження Положення про конкурсний
комітет з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття
рішення про визначення переможця конкурсу з права на
організацію паркування транспортних засобів на
території Первомайської міської територіальної громади

 

        Керуючись підпунктом 4 пункту «а» статті 30  Закону України  від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, рішенням виконавчого комітету міської ради від 14.05.2021 року № 164 «Про затвердження Положення про проведення конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади» з метою створення умов та надання якісних послуг з паркування транспорту та збільшення надходжень до місцевого бюджету виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Створити конкурсний комітет з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади та затвердити його склад (додаток 1).

2. Затвердити Положення про конкурсний комітет з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади (додаток 2).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 11.10.2018 року № 488 «Про створення конкурсного комітету».

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024