НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-02-08
Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у старостинських округах Первомайської міської територіальної громади

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від                             
         м. Первомайськ

 

Про затвердження Порядку проведення
громадського обговорення кандидатури
старости у старостинських округах
Первомайської міської територіальної громади

 

            З метою врахування думки громадськості під час призначення старост у старостинських округах Первомайської міської територіальної громади, у зв’язку із прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» від 14.07.2021 року № 1638-ІХ, яким внесено зміни до статті 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись пунктом 6-1 частини 1 статті 26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости у старостинських округах Первомайської міської територіальної громади, що додається.

2. Координацію роботи щодо виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира РЯБЧЕНКА.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 

Володимир Коваль  7 51 80


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024