НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-02-09
Про безоплатну передачу майна з балансу управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради на баланс комунального підприємства «Первомайський міський парк культурі та відпочинку «Дружба народів» Первомайської міської ради»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
___ СЕСІЯ                __ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  _________ року    №___
м. Первомайськ

Про безоплатну передачу майна з балансу управління житлово-комунального господарства
Первомайської міської ради на баланс комунального підприємства  
«Первомайський міський парк культурі та  відпочинку
«Дружба народів» Первомайської міської  ради»
 

Керуючись пунктом 31 частини 1 статті 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), з метою передачі майна комунальному підприємству «Первомайський міський парк культури та відпочинку «Дружба народів» Первомайської міської ради», міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Припинити оперативне управління та передати безоплатно з балансу управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради на баланс комунального підприємства «Первомайський міський парк культури та відпочинку «Дружба народів» Первомайської міської ради» на праві оперативного управління таке майно:

1.1. Елементи дитячого ігрового майданчика в кількості 1(один)  комплект первісною вартістю -  271 998,0 грн. (Двісті сімдесят одна тисяча дев’ятсот дев’яносто вісім гривен 00 копійок);

1.2. Урни для збору сміття в кількості 19 штук (дев’ятнадцять)   первісною вартістю 36099,92 грн. (Тридцять шість тисяч дев’яносто дев’ять гривен 92 копійки).

2. Управлінню житлово-комунального господарства Первомайської міської ради та комунальному підприємству Первомайської міської ради «Первомайський міський парк культури та відпочинку «Дружба народів» Первомайської міської ради» при прийманні-передачі дотримуватись чинного законодавства України.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою. 

Міський голова                                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024