НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-02-11
Про заслуховування звіту міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2021 рік

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 від  ________________ року    № ___
      м. Первомайськ

 

Про заслуховування звіту міського голови
про здійснення державної регуляторної
політики виконавчими органами
Первомайської міської ради за 2021 рік

 

           Відповідно до пункту 9 частини 1 статті 26, частини 6 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97- ВР зі змінами та доповненнями, статті 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року № 1160-ІV зі змінами та доповненнями, заслухавши звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради у 2021 році, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2021 рік взяти до відома. (Додаток).

2. Управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради

забезпечити оприлюднення звіту міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2021 рік  шляхом опублікування на офіційному сайті Первомайської міської ради (з публікацією оголошення в газеті «Вісник Первомайська»).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування інформаційної та регуляторної політики та розвитку територій громади.  

                 

Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 

Людмила ВЕРДИШ
75188


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024