НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-02-14
Про надання згоди на прийняття на безкомпенсаційній основі до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади гуртожиток по вул. Василя Жуковського, 43-а в м. Первомайську Миколаївської області, який включено до статутного капіталу ТДВ «Первомайськдизельмаш»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 _____   сесія   _____   скликання

РІШЕННЯ

_______________№____
м. Первомайськ 

Про надання згоди на прийняття на безкомпенсаційній
основі до комунальної власності Первомайської міської
територіальної громади гуртожиток по вул. Василя Жуковського,
43-а в м. Первомайську  Миколаївської області, який включено
до статутного капіталу ТДВ «Первомайськдизельмаш»

Відповідно до пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статті 3, підпункту а пункту 1 частини 3 статті 14 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» від 04.09.2008 року № 500-VI, враховуючи звернення товариства з додатковою відповідальністю «Первомайськдизельмаш» від 07.09.2021 року № 26/595 щодо надання згоди на прийняття на безкомпенсаційній основі до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади гуртожиток по вул. Василя Жуковського, 43-а в м. Первомайську Миколаївської області, який включено до статутного капіталу товариства з додатковою відповідальністю «Первомайськдизельмаш», з метою забезпечення реалізації права мешканців гуртожитку на житло шляхом проведення приватизації кімнат, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Надати згоду на прийняття на безкомпенсаційній основі до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади гуртожиток за адресою: вул. Василя Жуковського, 43-а, м. Первомайськ, Миколаївська область, який включено до статутного капіталу товариства з додатковою відповідальністю «Первомайськдизельмаш»  (Код ЄДРПОУ 00210996). 

2. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради створити комісію з приймання – передачі гуртожитку, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

3. Комісії підготувати, підписати акт приймання – передачі гуртожитку, зазначеного в пункті 1 цього рішення та надати їх на розгляд та затвердження  до Первомайської міської ради.      

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій. 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024