НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 43 від 2022-02-11
Про надання дозволу Всеукраїнському союзу єврейських громадських організацій «Об’єднана єврейська община України» на встановлення пам’ятного знаку (гранітної стели з написом на гранітній підставці) з метою вшанування пам'яті та проведення просвітницької роботи для жителів громади (оприлюднено 17.02.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від__11.02.2022___№__43_____
          м.Первомайськ

 

Про надання дозволу
Всеукраїнському союзу єврейських

громадських організацій

«Об’єднана єврейська община України»

на встановлення пам’ятного знаку

(гранітної стели з написом на гранітній підставці)

з метою вшанування пам'яті та проведення

просвітницької роботи для жителів громади

 

         Відповідно до підпункту 7 та підпункту 11 пункту «а» статті 30 Закону України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»  від 21 травня 1997 року №280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, пунктів 2.8 та 6.4 регламенту роботи виконавчого комітету Первомайської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 12.02.2021 року №79 «Про затвердження регламенту роботи виконавчого комітету Первомайської міської ради», розглянувши звернення Всеукраїнського союзу єврейських громадських організацій «Об’єднана єврейська община України» від 28.10.2021 №1082/общ «Щодо надання дозволу на встановлення пам’ятного знаку на місці єврейського кладовища», з метою вшанування пам'яті та проведення просвітницької роботи для жителів громади, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл Всеукраїнському союзу єврейських громадських організацій «Об’єднана єврейська община України» (код ЄДРПОУ 21661668) на встановлення пам’ятного знаку (гранітна стела з написом на гранітній підставці) з метою вшанування пам'яті та проведення просвітницької роботи для жителів громади на території колишнього кладовища в селі Кінецьпіль Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області за координатами: 48.01338 30.77612 за рахунок коштів Всеукраїнського союзу єврейських громадських організацій «Об’єднана єврейська община України».

2. Затвердити напис пам’ятного знаку відповідно до наданого ескізу від Всеукраїнського союзу єврейських громадських організацій «Об’єднана єврейська община України» (додаток).

3. Відповідальність за дотримання безпечного виконання робіт під час встановлення пам’ятного знаку на території колишнього кладовища в селі Кінецьпіль Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області та подальшого його збереження в належному естетичному вигляді покласти на Всеукраїнський союз єврейських громадських організацій «Об’єднана єврейська община України».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Перший заступник міського голови                         Дмитро МАЛІШЕВСЬКИЙ


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024