НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 34-р від 2022-02-16
Про обов’язкову участь органів місцевого самоврядування у міжнародних, обласних та місцевих конкурсах, ґрантах (оприлюднено 18.02.2022 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16.02.2022 року № 34-р
         м. Первомайськ

 

Про обов’язкову участь органів місцевого
самоврядування у міжнародних, обласних та
місцевих конкурсах, ґрантах

 

         Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, з метою стимулювання залучення інвестицій та пошуку позабюджетних джерел фінансування з міжнародних та державних фондів, програм та ґрантів управліннями, відділами, установами Первомайської міської ради, у зв’язку із кадровими змінами, що відбулися,

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Виконавчим органам Первомайської міської ради, комунальним установам Первомайської міської ради, у межах компетенції, проводити заходи із розроблення інвестиційних проєктів (проєктних заявок).

2. Затвердити перелік управлінь, відділів та установ міської ради для обов’язкової участі у конкурсах та ґрантах (додається).

3. Забезпечити щотижневе звітування управлінь, відділів та установ відповідно до Додатку про участь в міжнародних, обласних, місцевих конкурсах та ґрантах. Звіт надавати до відділу економіки та інвестиційної діяльності управління економічного розвитку територіальної громади міської ради.

4. Надати список відповідальних осіб за щотижневе звітування.
                                       Відповідальні згідно з Додатком.
                                           Термін: до 21.02.2022 року

5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 21.05.2019 року № 147-р «Про обов’язкову участь органів місцевого самоврядування в міжнародних, обласних та місцевих конкурсах, грантах».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024