НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 63 від 2022-02-23
Про створення та затвердження складу постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади в новій редакції (оприлюднено 08.03.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від    23.02.2022       63
     м. Первомайськ

 

Про створення та затвердження складу
постійно діючої Комісії із встановлення
факту отруєння бджіл на території
Первомайської міської територіальної
громади в новій редакції


         Керуючись статтею 40 Закону України від 21.05.19997 року №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями), наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року №338 «Про деякі питання у сфері бджільництва» з метою обстеження пасік і фіксації випадків отруєння бджіл на вимогу та за заявою власника пасіки до виконавчого комітету міської ради із встановлення факту отруєння бджіл виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Створити та затвердити склад постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади в новій редакції  (далі – Комісія) (додаток).

2. Комісії у своїй діяльності керуватись Інструкцією з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженою Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва».

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 09.07.2021 року № 264 «Про створення постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024