НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 43 від 2022-02-24
Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2022 році (оприлюднено 09.03.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   26 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

від 24.02.2022 року    № 43
     м. Первомайськ

 

Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності  
Первомайської міської територіальної громади, які
підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2022 році
 

 

        Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18.01.2018 року № 2269-VIII, враховуючи заяви громадян щодо включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності до переліку об’єктів, що підлягають приватизації, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити перелік об’єктів комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2022 році, згідно з додатком.

2. Доручити відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради розмістити на офіційному сайті Первомайської міської ради перелік об’єктів комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2022 році.

3. Доручити управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради розмістити перелік об’єктів комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2022 році, в електронній торговій системі.

 4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024