НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 44 від 2022-02-24
Про визначення органу приватизації та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 09.03.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   26 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

від 24.02.2022 року    № 44
     м. Первомайськ

 

Про визначення органу приватизації та
затвердження Положення про діяльність
аукціонної комісії з продажу об’єктів малої
приватизації комунальної власності
Первомайської міської територіальної громади   

 

         Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, керуючись пунктом 4 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18.01.2018 року № 2269-VIII, пункту 22 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року № 432, з метою підготовки і проведення аукціонів з продажу об'єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Визначити органом приватизації для підготовки і проведення аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради.

2. Затвердити Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади згідно з додатком.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 30.09.2021 року № 25 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024