НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 1 від 2022-03-08
Про звернення Первомайської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО про закриття неба над Україною (оприлюднено 09.03.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   27 сесія                        
VIII скликання

                           позачергова  

РІШЕННЯ

 від  08.03.2022 року № 1
      м. Первомайськ

 

Про звернення  Первомайської міської ради
до Президента США, Президента Франції,
Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії,
Генерального Секретаря НАТО,
урядів та парламентів країн-членів НАТО,
послів та дипломатичного корпусу
усіх держав НАТО про закриття неба над Україною

 

        Відповідно до Конституції України, статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями,  Закону України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи військову агресію Російської Федерації проти України, з метою негайного донесення до міжнародної спільноти необхідності закриття неба над Україною міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити звернення Первомайської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО про закриття неба над Україною. (Додаток).

2. Загальному відділу апарату виконавчого комітету міської ради оформити та надіслати звернення до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань  етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                                                  Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024