НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-03-22
Про затвердження нового графіка руху пасажирського транспорту № 2 на автобусному маршруті загального користування № 104 «вул. Корабельна - Райлікарня» та призначення тимчасового перевізника для здійснення перевезень пасажирів

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                        
    м. Первомайськ

 

Про затвердження нового графіка
руху пасажирського транспорту № 2
 на автобусному маршруті загального користування
 № 104 «вул. Корабельна - Райлікарня»
та призначення тимчасового перевізника
для здійснення перевезень пасажирів


       Керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Законом України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001 року № 2344-III зі змінами та доповненнями, Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування» зі змінами та доповненнями, на підставі  звернення ФОП Карнацького В.В. від 21.03.2022 року №1, виконавчий комітет Первомайської міської ради

 
ВИРІШИВ:

1. Затвердити новий графік № 2 руху пасажирського транспорту на автобусному маршруті загального користування  № 104 «вул. Корабельна - Райлікарня».

2. Призначити тимчасовим перевізником фізичну особу – підприємця Карнацького В. В. для здійснення перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування Первомайської міської територіальної громади № 104 «вул. Корабельна - Райлікарня» за новим  графіком № 2 на період до проведення конкурсу для визначення перевізника на цьому маршруті.

3. Укласти тимчасовий договір про здійснення перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування  Первомайської міської територіальної громади № 104 «вул. Корабельна - Райлікарня» за новим  графіком № 2 з фізичною особою – підприємцем Карнацьким Василем Васильовичем.

4.  Фізичній особі – підприємцю Карнацькому Василю Васильовичу з 23.03.2022 року до проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади забезпечити рух пасажирського транспорту на автобусному маршруті загального користування 104 «вул. Корабельна - Райлікарня» за новим  графіком № 2.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

 Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024