НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 67 від 2022-03-17
Про затвердження переліків об’єктів, на базі яких розгортатимуться збірні та приймальні пункти евакуації на території Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 23.03.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  17.03.2022     67
    м.Первомайськ
 

Про затвердження переліків об’єктів,
на базі яких розгортатимуться збірні
та приймальні пункти евакуації
на території Первомайської міської
територіальної громади


        Відповідно до підпункту 2 пункту «б» частини 1 статті 38, статті 40, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР  зі змінами та доповненнями, Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 року № 5403-VI зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» від 30.10.2013 року № 841  (зі змінами), наказу Міністерства внутрішніх справ України № 579 «Про затвердження Методики планування заходів з евакуації» від 10.07.2017 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.08.2017 року за № 938/30806, розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації «Про визначення безпечних районів для розміщення евакуйованого населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» від 27.07.2021 року № 395-р, з метою завчасного планування проведення евакуаційних заходів, приймання і розміщення евакуйованого населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити перелік об’єктів, на базі яких розгортатимуться збірні пункти евакуації (додаток 1).

2. Затвердити Положення про збірний пункт евакуації (додаток 2).

3. Затвердити перелік об’єктів, на базі яких розгортатимуться приймальні пункти евакуації (додаток 3).

4. Затвердити Положення про приймальний пункт евакуації (додаток 4).

5. Доручити керівникам об’єктів комунальної форми власності та рекомендувати керівникам об’єктів, інших форм власності, на базі яких розгортатимуться збірні та приймальні пункти евакуації забезпечити:

5.1. розробку (коригування) необхідної плануючої і організаційної документації збірних та приймальних пунктів евакуації;

                                                                           Термін: до 18.03.2022 року

5.2. своєчасну підготовку збірних та приймальних пунктів евакуації з метою оперативного збору, реєстрації та розміщення евакуйованого населення.

                                                                           Термін: негайно при оголошенні
                                                                                         евакуації населення

6. Взяти до відома, що розпорядженням голови Миколаївської облдержадміністрації «Про визначення безпечних районів для розміщення евакуйованого населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» від 27.07.2021 року № 395-р безпечними районами, придатним для розміщення евакуйованого населення у разі евакуації із 30-км зони можливого небезпечного радіаційного зараження у випадку загальної аварії на ВП «Южноукраїнська АЕС» для м. Южноукраїнська та смт. Костянтинівка визначено м. Первомайськ та Кривоозерська селищна територіальна громада Первомайського району.

7. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження персонального складу міської комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та переліків об’єктів на території міста Первомайська, на базі яких розгортатимуться збірні та приймальні пункти евакуації» від 12.06.2020 року № 210.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                              Олег  ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024