НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-03-25
Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                        
    м. Первомайськ

 

Про встановлення обмежень
щодо торгівлі алкогольними напоями
і речовинами, виробленими на спиртовій основі

 

          Відповідно до підпункту 2 пункту б статті 30, статті 40, частини 1 статті 52, частини 6 статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 ВР   зі змінами та доповненнями, враховуючи розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 28.02.2022 року №72-р «Про заборону продажу алкогольних напоїв у Миколаївській області» зі змінами та доповненнями, розпорядження Первомайської районної військової адміністрації від 66-р/в від 24.03.2022 року з метою забезпечення громадської безпеки та порядку на території Первомайської міської територіальної громади у період воєнного стану, виконавчий комітет міської ради

 

 ВИРІШИВ:

1. Заборонити на території Первомайської міської територіальної громади торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, щодня, окрім суботи та неділі з 11.00 до 17.00 до скасування воєнного стану в Україні.

2.  Встановити обмеження на період запровадження воєнного стану щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі:

2.1 Заборонити реалізацію особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).

2.2 Здійснювати реалізацію спиртних напоїв із розрахунку одна одиниця (пляшка) товару одній особі.

2.3 Заборонити реалізацію спиртних напоїв в об’єктах торгівлі, які знаходяться на відстані менше ніж 500 м від військових частин.

3. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради (ІВАНИЦЬКИЙ) через офіційний сайт Первомайської міської ради проінформувати населення Первомайської міської територіальної громади про встановлені обмеження щодо торгівлі алкогольними напоями і речовинами виробленими на спиртовій основі.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра  МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024