НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-03-26
Про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                        
    м. Первомайськ

 

Про заборону торгівлі алкогольними напоями
та речовинами, виробленими на спиртовій основі

 

            Відповідно до підпункту 2 пункту б статті 30, статті 40, частини 1 статті 52, частини 6 статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 ВР   зі змінами та доповненнями, на виконання наказу військового коменданта Первомайського району від 25.03.2022 року № 1 з метою забезпечення громадської безпеки та порядку на території Первомайської міської територіальної громади у період воєнного стану, виконавчий комітет міської ради

 

 ВИРІШИВ:

1. Заборонити до 01.04.2022 року включно на території Первомайської міської територіальної громади торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.

2.  Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 25.03.2022 року №77 «Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі».

3. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради (ІВАНИЦЬКИЙ) через офіційний сайт Первомайської міської ради проінформувати населення Первомайської міської територіальної громади про заборону торгівлі алкогольними напоями і речовинами виробленими на спиртовій основі.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра  МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024