НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 82 від 2022-03-30
Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2021 - 2025 роки в новій редакції, затвердженої рішенням міської ради від 25.03.2021 року № 2 (оприлюднено 04.04.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від    30.03.2022           82
         м.Первомайськ

 

Про внесення змін до Комплексної
програми соціального захисту
«Громада, де зручно всім»
на 2021 - 2025 роки в новій редакції,
затвердженої рішенням міської ради
від 25.03.2021 року № 2

 

         Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, підпункту 2 пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України  від 11.03.2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», з метою надання фінансової підтримки сім’ям загиблих або померлих осіб, смерть яких пов’язана з безпосередньою участю у бойових діях проти окупаційних військ Російської Федерації або сталася в результаті дій окупаційних військ Російської Федерації, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2021-2025 роки в новій редакції, затвердженої рішенням міської ради від  25.03.2021 року № 2, а саме: 

1.1. Назву Розділу ІV Розділу 7 «Напрями діяльності та заходи Програми» викласти у новій редакції: «Соціальний захист учасників антитерористичної операції та їх сімей,  сімей військовослужбовців, які загинули під час участі в антитерористичній операції, сімей загиблих військовослужбовців, курсантів, бійців територіальної оборони, добровольців формування Первомайської міської територіальної громади, які загинули в результаті безпосередньої участі у бойових діях проти окупаційних військ Російської Федерації або в результаті бойових дій окупаційних військ Російської Федерації, – мешканців, зареєстрованих в Первомайській міській територіальній громаді.

1.2. Пункт 11 Розділу ІV  Розділу 7  викласти в такій редакції:

№ з/п

Назва напряму діяльності (пріоритетні завдання)

Перелік заходів Програми

Термін виконання заходу

Виконавці

Джерела фінансу-вання

Орієнтовні обсяги фінансу-

вання

 

Очікуваний результат

1

2

3

4

5

6

7

8

Розділ ІV

Соціальний захист мешканців

громади, які потребують допомоги

11. На підставі звернення особи, яка зобов'язалася поховати військовослужбовця, курсанта, бійця територіальної оборони або добровольця формування Первомайської міської територіальної громади, який загинув (помер) в зоні проведення бойових дій, пов’язаних із вторгненням

окупаційних військ Російської Федерації та надала документи (заява, копія свідоцтва про смерть, копія довідки про причину смерті), здійснювати відшкодування витрат за надані ритуальні послуги підприємствам всіх форм власності, які провели поховання (на підставі актів виконаних робіт) (Додаток 32).

2021-2025

Управління соціального захисту населення міської ради

Фінансове управління міської ради

 

 

 

Міський бюджет

В межах затверджених лімітів

Фінансова підтримка сімей загиблих

та внести відповідні зміни до Змісту Програми.

1.3. Доповнити  програму Додатком 32  «Порядок відшкодування витрат, пов’язаних з похованням військовослужбовця, курсанта, бійця територіальної оборони або добровольця формування Первомайської міської територіальної громади, який загинув в зоні проведення бойових дій, пов’язаних із вторгненням окупаційних військ Російської Федерації», що додається.

2. Рішення набирає чинності з дати підписання, але застосовується з дати встановлення воєнного стану в Україні – 24.02.2022 року.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024