НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-04-13
Про погодження тимчасового в'їзду та виїзду неповнолітнього ХХХХХХ ХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., дитини, позбавленої батьківського піклування, в країни Шенгенської зони

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від                             
           м. Первомайськ

 

Про погодження тимчасового в'їзду та виїзду
неповнолітнього ХХХХХХ   ХХХХХХ,
ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., дитини, позбавленої
батьківського піклування, в країни Шенгенської зони

 

         На виконання статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями,  частини 1 статті 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» від 13.01.2005 року № 2342-ІV зі змінами та доповненнями, Правил перетинання державного кордону громадянами України, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року №57 зі змінами та доповненнями, на підставі заяви піклувальника      ХХХХХХХ Х. Х., законного представника дитини,  від  11.04.2022 року № 62 /3.13.2-25, діючи в інтересах дитини, виконавчий  комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Погодити тимчасовий в'їзд та виїзд неповнолітнього ХХХХХХХ ХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, дитини, позбавленої батьківського піклування, який перебуває під піклуванням громадянки ХХХХХХ ХХХХХ   ХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, за межі України, в країни Шенгенської зони, на час воєнного стану в Україні, у супроводі уповноваженого піклувальником   громадянина України ХХХХХХ  ХХХХХХ ХХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, мешканця міста Миколаєва, зареєстрованого та проживаючого по вул. ХХХХХ, буд. №ХХ-Б, кв.ХХХ (паспорт серія ЕО ХХХХХ), тренера-викладача Миколаївської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Миколаїв» з футболу, для участі неповнолітнього  в навчально-тренувальному зборі.

2. Попередити громадянина ХХХХХ  ХХХХХХХ ХХХХХХ про необхідність впродовж одного робочого дня з моменту прибуття до місця призначення, звернутися до консульської установи України в країні перебування для постановки дитини на тимчасовий консульський облік, згідно вимог діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024