НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 70-р від 2022-04-28
Про створення комісії з проведення обстеження наявності вільних кімнат у гуртожитку, розташованому по вулиці Гвардійська,4, м.Первомайська (оприлюднено 05.05.2022 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28.04.2022       70-р

 

Про створення комісії з проведення
обстеження наявності вільних
кімнат у гуртожитку, розташованому
по вулиці Гвардійська,4, м.Первомайська

 

             На виконання пунктів 19, 20 частини 4 статті 42, пункту 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР (із змінами та доповненнями), з метою оптимізації процедури поселення фізичних осіб у кімнатах гуртожитку по вулиці Гвардійська,4 м.Первомайська, який зареєстрований на праві комунальної власності за територіальною громадою міста, та для перевірки використання службових жилих приміщень за їх цільовим призначенням, виявлення вільних приміщень та опрацювання питання  можливості на період воєнного стану надати вільні кімнати для тимчасового заселення особам, які тимчасово перемістилися з окупованих територій,

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити комісію з проведення обстеження наявності вільних кімнат у гуртожитку, розташованому по вулиці Гвардійська,4, м.Первомайська  у складі згідно із додатком, та затвердити її склад.

2. Створеній комісії :

2.1. Провести перевірку використання службових жилих приміщень за їх цільовим призначенням та правових підстав їх надання;

2.2. Перевірити службові кімнати, які значаться як вільні, визначити їх стан, у разі встановлення осіб, які можливо їх займають, засвідчити виявлені факти та  встановити підстави їх вселення.

3. Узагальнену інформацію з пропозиціями надати на розгляд міському голові.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.


Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024