НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-05-06
Про встановлення порядку побачення гр. Ххххххх Хххххх Хххххх з малолітніми дітьми

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                             
           м. Первомайськ

                                             

Про встановлення порядку побачення     
гр. Ххххххх Хххххх Хххххх
з  малолітніми дітьми

 

           На виконання статей 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР зі змінами та доповненнями,  статей 153, 157, 158 Сімейного кодексу України, статті 15 Закону України «Про охорону дитинства» від 26.04.2001 року, пункту 73 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши заяву гр. Ххххххх Хххххххх Ххххххх від хххх року №хххххххх про встановлення порядку побачення з дітьми, враховуючи інтереси дітей, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

        1. Встановити порядок побачення Хххххххх Ххххххх Хххххх, ххххххх р.н., з його малолітньою донькою Хххххххх Ххххх Хххххх, ххххххх р.н., кожної середи з хххх до хххх, та щотижня з ххххх  п’ятниці до хххх суботи, з малолітньою Ххххххххх Хххххххх Ххххххх, ххххххр.н., кожної середи з хххх до ххххх, та щотижня з хххххх п’ятниці до ххххх суботи, за адресою: Миколаївська область, м. Первомайськ, вул. Ххххххххх, буд. №хх

         2.  Прийняте рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради  є обов'язковим  до виконання на відповідній території.

         3. Рекомендувати гр. Хххххххххх Ххххххххх Хххххх, матері малолітніх Хххххххххх Хххххххх Ххххххх, хххххх р.н., та Хххххххх Хххххххх Ххххх, хххх р.н.,  не перешкоджати гр. Ххххххх Ххххх Хххххххх  у спілкуванні  з дітьми, попередивши її, що у разі невиконання прийнятого рішення, орган опіки та піклування складає протокол про адміністративне правопорушення відповідно до частин 5, 6 статті 184 Кодексу  України  про  адміністративні  правопорушення.

        4. Попередити гр. Ххххххх Хххх Ххххх про відповідальність за збереження життя, здоров’я та належне виховання малолітніх  дітей  у  відповідності  до  вимог  чинного законодавства України.

        5.  Контроль за виконанням  рішення  покласти  на  заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                     Олег  ДЕМЧЕНКО         


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024