НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-05-06
Про встановлення порядку побачення гр. Хххххххх Ххххххх Ххххххххх з малолітньою донькою Хххххххххх Хххххххх Хххххххх Хххххххх р.н.

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                             
           м. Первомайськ

                                              

Про встановлення порядку побачення     
гр. Хххххххх Ххххххх Ххххххххх
з  малолітньою донькою
Хххххххххх Хххххххх Хххххххх
Хххххххх р.н.

 

            На виконання статей 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР зі змінами та доповненнями,  статей 153, 157, 158 Сімейного кодексу України, статті 15 Закону України «Про охорону дитинства» від 26.04.2001 року, пункту 73 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши заяву гр. Хххххххх Ххххххх Хххххх від ххххх р. №хххх про встановлення порядку побачення з дитиною, враховуючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

        1. Встановити на період воєнного стану порядок побачення Хххххххх Хххххххх Ххххххх, ххххх р.н., з його малолітньою донькою Хххххх Ххххххх Хххххххххх, ххххххх р.н., кожної І та ІІІ суботи та неділі місяця, з 10.00  до 20.00 за місцем проживання батька за адресою : вул.Хххххххх, буд.№х, кв.х, місто  Первомайськ, Миколаївська область.

         2. Прийняте рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради  є обов'язковим  до виконання на відповідній території.

         3.  Рекомендувати гр. Хххххххх Ххххххх Хххххх, матері малолітньої Хххххххх Ххххххх Хххххх, ххххх р.н., не перешкоджати гр. Хххххх Ххххх Хххххх спілкуватися  з донькою, попередивши її, що у разі невиконання прийнятого рішення, орган опіки та піклування складає протокол про адміністративне правопорушення відповідно до частин 5, 6 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

        4. Попередити гр. Хххххххх Хххххх Хххххх про відповідальність за збереження життя, здоров’я та належне виховання малолітньої доньки у відповідності до вимог чинного законодавства України.

        5.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                     Олег  ДЕМЧЕНКО                 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024