НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 115 від 2022-05-13
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 09.07.2021р. № 261 «Про встановлення тарифів юридичним та фізичним особам – підприємцям - перевізникам на послуги з перевезення пасажирів, які здійснюються пасажирським автомобільним транспортом у звичайному режимі руху та режимі маршрутного таксі на міських автобусних маршрутах загального користування ..." (оприлюднено 16.05.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 13.05.2022     115
        м. Первомайськ

 

Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету від 09.07.2021р.
№ 261 «Про встановлення тарифів юридичним
та фізичним особам – підприємцям - перевізникам
на послуги з перевезення пасажирів, які
здійснюються пасажирським автомобільним
транспортом у звичайному режимі руху та режимі
маршрутного таксі на міських автобусних
маршрутах загального користування
Первомайської міської територіальної громади»

           

            Відповідно до підпункту 2 пункту «а» частини 1 статті 28, частини 5 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. №280/97/ВР (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001 р. №2344-Ш (зі змінами та доповненнями), статті 5 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-ІV (зі змінами та доповненнями), наказу Міністерства транспорту та зв’язку України «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» від 17.11.2009 року № 1175, з метою недопущення перебоїв у наданні послуг у сфері пасажирських перевезень, через різке подорожчання вартості палива, більше, ніж на 10%, впорядкування тарифів на перевезення пасажирів юридичними та фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності в місті Первомайськ, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до пункту 1 рішення виконавчого комітету від 09.07.2021р. № 261 «Про встановлення тарифів юридичним та фізичним особам – підприємцям - перевізникам на послуги з перевезення пасажирів, які здійснюються пасажирським автомобільним транспортом у звичайному режимі руху та режимі маршрутного таксі на міських автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади», виклавши його в такій редакції:

«1. Встановити для перевізників: юридичних та фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності в місті Первомайськ, тариф на послуги з перевезення одного пасажира на автобусних маршрутах загального користування у місті Первомайськ, які здійснюються пасажирським автомобільним транспортом у звичайному режимі руху та режимі маршрутного таксі в розмірі 7 грн. 00 коп.»

2. Управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради :

2.1. забезпечити офіційне оприлюднення  рішення виконавчого комітету міської ради в засобах масової інформації;

2.2. укласти додаткові угоди до договорів з перевізниками в зв’язку із введенням нових тарифів у сфері пасажирських перевезень.

3. Внести зміни до пункту 3 рішення виконавчого комітету від 09.07.2021р. № 261 «Про встановлення тарифів юридичним та фізичним особам – підприємцям - перевізникам на послуги з перевезення пасажирів, які здійснюються пасажирським автомобільним транспортом у звичайному режимі руху та режимі маршрутного таксі на міських автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади», виклавши його в такій редакції:

«3. Рішення виконавчого комітету міської ради набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.»

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024