НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-06-24
Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 року № 11 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

_____________________________
         м.Первомайськ 

 

Про внесення змін до рішення міської ради
від 23.12.2021 року № 11 «Про затвердження
Переліку адміністративних послуг, що
надаються через відділ «Центр надання
адміністративних послуг» управління
адміністративних послуг та реєстрації
апарату виконавчого комітету міської ради»  

 

           Відповідно статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 – ВР із змінами, Закону України «Про адміністративні послуги» від 06.09.2012 року № 5203-VI із змінами, розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» із змінами, у зв’язку з уточненням переліку послуг, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення міської ради від 23.12.2021 року № 11 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради», а саме:

1.1. у «Відділі з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб та оформлення паспортів громадянина України» додатку 1 «Перелік адміністративних послуг, що надаються виконавчими органами Первомайської міської ради, виконавчим комітетом та його структурними підрозділами»:

1.1.1. пункт 35 викласти в новій редакції: (Код послуги 00037 – Зняття із задекларованого/зареєстрованого місця проживання фізичної особи);

1.1.2. пункт 39 викласти в новій редакції: (Код послуги 00038 - Видача витягу з реєстру територіальної громади);

1.1.3. вилучити пункт 40 (Код послуги 00029 - Внесення до паспорта громадянина України відомостей про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, зміни в адміністративно-територіальному устрої).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 

Наталія ЕЛЬСОН


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024