НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-06-23
Про недопущення до участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади перевізника – претендента ПП «Автореал»

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ____________________      ______
        м. Первомайськ

 

Про недопущення до участі у конкурсі з
перевезення пасажирів на автобусних
маршрутах загального користування
Первомайської міської територіальної громади
перевізника – претендента ПП «Автореал»

                       

             Керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), статтями 44, 45 Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001р. № 2344-ІІІ (зі змінами та доповненнями),  підпунктами 1, 3, 6 пункту 12 Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», розглянувши пропозицію конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади по об’єктах конкурсу № 4, № 5, № 6, № 9, оформлену протоколом № 1 від 16.06.2022 року,  виконавчий комітет міської ради

                                                           

ВИРІШИВ:   

1. Не допустити до участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади, оголошеного на 16.06.2022 року перевізника – претендента Приватне підприємство «Автореал» за об’єктом конкурсу (пакетом) № 4, у зв’язку з тим, що перевізник – претендент не відповідає вимогам статті 34 Закону України про автомобільний транспорт, подав конкурсну пропозицію, що не відповідає обов’язковим та додатковим умовам конкурсу.

2. Не допустити до участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади, оголошеного на 16.06.2022 року перевізника – претендента Приватне підприємство «Автореал» за об’єктом конкурсу (пакетом) № 5, у зв’язку з тим, що перевізник – претендент не відповідає вимогам статті 34 Закону України про автомобільний транспорт, подав конкурсну пропозицію, що не відповідає обов’язковим та додатковим умовам конкурсу.

3. Не допустити до участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади, оголошеного на 16.06.2022 року перевізника – претендента Приватне підприємство «Автореал» за об’єктом конкурсу (пакетом) № 6, у зв’язку з тим, що перевізник – претендент не відповідає вимогам статті 34 Закону України про автомобільний транспорт, подав конкурсну пропозицію, що не відповідає обов’язковим та додатковим умовам конкурсу.

4. Не допустити до участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади, оголошеного на 16.06.2022 року перевізника – претендента Приватне підприємство «Автореал» за об’єктом конкурсу (пакетом) № 9, у зв’язку з тим, що перевізник – претендент не відповідає вимогам статті 34 Закону України про автомобільний транспорт, подав конкурсну пропозицію, що не відповідає обов’язковим та додатковим умовам конкурсу.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024