НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 185 від 2022-06-27
Про відзначення 26-ї річниці Конституції України в Первомайській міській територіальній громаді (оприлюднено 30.06.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від   27.06.2022       № 185
      м. Первомайськ

 

Про відзначення 26-ї річниці
Конституції України в Первомайській
міській територіальній громаді

 

          Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, враховуючи важливе значення Основного Закону України у розбудові правової, демократичної держави, виконавчий комітет Первомайської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Провести покладання квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та до могил борців за незалежність України у ХХ столітті, які поклали своє життя в боротьбі за волю та незалежність України, з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України в Первомайській міській територіальній громаді.

2. Керуючому справами виконавчого комітету міської ради Тетяні ДАНИЛЬЧЕНКО забезпечити придбання корзин з квітами з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України в Первомайській міській територіальній громаді.

3. Начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ профінансувати виконавчий комітет Первомайської міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з відзначенням 26-ї річниці Конституції України в Первомайській міській територіальній громаді (Додаток).

4. Начальнику фінансово-господарського відділу апарату виконавчого комітету міської ради Ользі ЛУЦЕНКО оплатити вказані витрати згідно з кошторисом.

5. Начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Олександру ЛИСОМУ забезпечити прибирання прилеглої території біля погруддя Тараса Григоровича Шевченка, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, місць поховань борців за незалежність України на території міста та старостинських округів Первомайської міської територіальної громади.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024