НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-07-01
Про проведення місячника боротьби з амброзією полинолистою

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _____________№ ______
      м. Первомайськ


Про проведення місячника
боротьби з амброзією полинолистою

 

           Керуючись підпунктом 7 пункту а частини I статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), статтями 12, 47 Закону України «Про карантин рослин» від 30.06.1993 року №3348-XII (зі змінами та доповненнями), підпунктом 5 частини 2 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» від 06.09.2005 року №2807-IV (зі змінами), статтею 22 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994 року №4004-XII (зі змінами та доповненнями), Правилами благоустрою території міста Первомайська затвердженими рішенням Первомайської міської ради  від 25.04.2019 року №13, на підставі розпорядження голови облдержадміністрації від 31.10.2013 року № 316-р «Про затвердження заходів щодо організації боротьби з карантинними організмами, поширеними на території Миколаївської області», виконавчий комітет Первомайської міської ради

           

ВИРІШИВ:

1. Провести в серпні 2022 року місячник боротьби з карантинними рослинами (амброзією полинолистою).

2. Керівникам підприємств, організацій, установ, закладів усіх форм власності регулярно виконувати роботи по знищенню карантинних рослин (амброзії полинолистої), бур’янів, здійснювати покоси трави в межах закріплених територій та на прилеглих територіях. У випадку відсутності можливості утримання закріплених територій в належному санітарному стані укласти договір на виконання робіт з спеціалізованим підприємством.

3. Підгороднянському старостинському округу, Грушівському старостинському округу, Кінецьпільському старостинському округу, Кам’янобалківському старостинському округу (БРЕНГАЧ), забезпечити проведення покосів трави та приведення в належний санітарний стан території старостинських округів.

4. Відділу муніципальної варти апарату виконавчого комітету міської ради (КРЕСТЬЯНОВ) у встановленому чинним законодавством порядку, складати протоколи про адміністративні правопорушення на суб’єктів, що не проводять покоси трави на власних, закріплених та прилеглих територіях і надавати їх на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.

5. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради (ІВАНИЦЬКИЙ) забезпечити розміщення на офіційному сайті Первомайської міської ради оголошення щодо проведення місячника боротьби з амброзією полинолистою та інформації щодо надзвичайної небезпеки карантинних рослин (амброзії полинолистої).

6. Керівникам структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності надати інформацію щодо проведення заходів, спрямованих на боротьбу з карантинними організмами (амброзією полинолистою), до управління житлово-комунального господарства міської ради в паперовому та електронному вигляді (gkhpervomaisk@ukr.net) в термін до 23.08.2022 року за формою, наведеною в додатку.

7. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (ЛИСИЙ) підготувати узагальнену інформацію про виконання рішення та надати першому заступнику міського голови Дмитру МАЛІШЕВСЬКОМУ у термін до 31.08.2022 року.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голови                                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024