НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-07-06
Про призначення тимчасового перевізника для здійснення перевезень пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Первомайської міської територіальної громади № 90 «вул. Гетьмана Мазепи – АС «Голта» - с. Кінецьпіль»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _____________   № ______            
       м. Первомайськ


Про призначення тимчасового перевізника

для здійснення перевезень пасажирів на
приміському автобусному маршруті
загального користування Первомайської
міської територіальної громади  № 90 «вул. Гетьмана
Мазепи – АС «Голта» - с. Кінецьпіль»

 

        Керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Законом України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001 року № 2344-ІІІ зі змінами та доповненнями, наказом Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 року № 480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» зі змінами та доповненнями, на підставі  звернення ТОВ «Голта Автотранс», виконавчий комітет Первомайської міської ради


 ВИРІШИВ:

1. Призначити Товариство з обмеженою відповідальністю «Голта Автотранс» (Камінський) для здійснення тимчасових перевезень пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Первомайської міської територіальної громади № 90 «вул. Гетьмана Мазепи – АС «Голта» - с. Кінецьпіль», який планується до відкриття.

2. Управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради (Зарицька) укласти договір про тимчасове здійснення перевезень пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування  Первомайської міської територіальної громади № 90 «вул. Гетьмана Мазепи – АС «Голта» - с. Кінецьпіль» з Товариством з обмеженою відповідальністю «Голта Автотранс» строком на три місяці.

3.  Товариству з обмеженою відповідальністю «Голта Автотранс» (Камінський), після укладання договору про тимчасове здійснення перевезень пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування  Первомайської міської територіальної громади, забезпечити рух пасажирського транспорту на автобусному маршруті загального користування  № 90 «вул. Гетьмана Мазепи – АС «Голта» - с. Кінецьпіль».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.


  Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024