НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-07-15
Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади станції супутникового зв’язку

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 від                         року        
      м. Первомайськ

 

Про надання згоди на безоплатне
прийняття до комунальної власності
Первомайської міської територіальної громади
станції супутникового зв’язку

 

           Відповідно до пункту 51 частини 1 статті 26, частин першої та другої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), частини 3   статті 141 Господарського кодексу України від 16.01.2003 року № 436-ІV (зі змінами та доповненнями), частини другої статті 4, частини першої статті 7 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» від 03.03.1998 № 147/98-ВР (зі змінами та доповненнями), враховуючи лист управління охорони здоров’я Миколаївської обласної військової адміністрації від 11.07.2022 № 2009-19-14 про надання згоди на безоплатне передання з державної власності до комунальної власності, з метою організації забезпечення бездротового інтернет-покриття для комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської міської ради, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади з подальшим переданням на баланс комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської міської ради (код ЄДРПОУ – 01998319) на праві оперативного управління, станції супутникового зв’язку, що належить до державної власності, згідно з додатком.

Первомайська міська рада зобов’язується використовувати зазначене майно за цільовим призначенням і не відчужувати його у приватну власність.

2. Управлінню комунальної власності та земельних відносин міської ради забезпечити належний облік майна, що приймається до комунальної власності, відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Управлінню комунальної власності та земельних відносин міської ради та комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської міської ради забезпечити прийом-передачу майна відповідно до додатку на баланс комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської міської ради на праві оперативного управління згідно з вимогами чинного законодавства.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                                                                                    Олег ДЕМЧЕНКО

 

Віктор Готка (05161) 7 44 15 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024