НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-07-20
Про безоплатну передачу майна

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 

________________ №  _______

Про безоплатну передачу майна

 

        На підставі статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, згідно з листами Управління соціального захисту населення Первомайської міської ради від 11.07.2022 року № 2604/04.2 і комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради від 14.07.2022 року № 753, з метою забезпечення незахищених верств населення Первомайської міської територіальної громади технічними засобами реабілітації, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно з балансу комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради на баланс Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Первомайськ та закріпити на праві оперативного управління наступне майно: 300 пар милиць для дорослих і 50 пар милиць для дітей.

2. Комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради та Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Первомайськ здійснити приймання-передачу майна, зазначеного в пункті 1 рішення, відповідно до норм чинного законодавства

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров'я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ольга Колесніченко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024