НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-07-26
Про внесення змін до Персонального складу членів постійних комісій міської ради VІІІ скликання, затвердженого рішенням міської ради від 27.11.2020 року І пленарного засідання № 4 «Про затвердження персонального складу постійних комісій Первомайської міської ради VІІІ скликання та обрання їх голів»

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 від   ______________    __
             м.Первомайськ  

 

Про  внесення  змін  до  Персонального складу членів
постійних комісій міської ради VІІІ скликання,
затвердженого рішенням  міської  ради
від 27.11.2020 року І пленарного засідання  № 4 
«Про затвердження  персонального складу 
постійних  комісій Первомайської  міської  ради 
VІІІ скликання та обрання їх голів»

 

           Відповідно до пункту 2 частини 1 статті 26, частини 2 статті 47 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" зі змінами та доповненнями, частини 2 статті 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи звернення депутатів Первомайської міської ради ГЛУШКА Тимура Вікторовича від 21.07.2022 року № 3100/03.01-22 та УШКАРЬОВОЇ Тетяни Валентинівни  від 21.07.2022 року № 3102/03.01-22  міська рада

     

ВИРІШИЛА:

1.  Внести до Персонального складу членів постійних комісій міської ради VІІІ скликання, затвердженого рішенням міської ради від 27.11.2020 року І пленарного засідання № 4 «Про затвердження  персонального складу  постійних  комісій Первомайської  міської  ради  VІІІ скликання та обрання їх голів» такі зміни :

1.1. У пункті 5 «З питань  містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій» виключити графу  7 - УШКАРЬОВА Тетяна Валентинівна.

1.2.  У пункті 1 «З питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади» :

1.2.1. Після графи  6 - ДМИТРІЄВА Тетяна Анатоліївна   доповнити графою  - УШКАРЬОВА Тетяна Валентинівна.

1.2.2. Виключити графу 1 – БАРСЬКИЙ Василь Васильович.

1.3. Увести  БАРСЬКОГО Василя Васильовича до складу постійної комісії міської ради ________________________________________ .

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                                                                                Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ольга АРАЧКОВСЬКА  5 23 26


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024