НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-07-27
Про припинення юридичної особи комунального підприємства Первомайської міської ради «Місто майбутнього» шляхом ліквідації

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 

 від  _____________    № ___
      м. Первомайськ

 

Про припинення юридичної особи
комунального підприємства Первомайської
міської ради «Місто майбутнього» шляхом ліквідації

 

         Відповідно до статті 17, пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статей 104-105, 110-111 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 року № 435-IV зі змінами та доповненнями, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 року № 755-ІV зі змінами та доповненнями, враховуючи рекомендацію засідання Погоджувальної ради від 26.07.2022 року, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Припинити комунальне підприємство Первомайської міської ради «Місто майбутнього» (код ЄДРПОУ – 38505292), яке зареєстровано за адресою: 55213, Миколаївська область, м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 3, шляхом ліквідації.

2. Створити комісію з припинення комунального підприємства Первомайської міської ради «Місто майбутнього» (код ЄДРПОУ – 38505292), затвердити її склад згідно із додатком та встановити місце її знаходження за адресою: 55213, Миколаївська область, м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 3.

3. Голові комісії з припинення протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення забезпечити подання органу державної реєстрації документів для внесення в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань записів про державну реєстрацію рішення про припинення юридичної особи шляхом ліквідації.

4. Комісії з припинення:

4.1. розробити план заходів щодо проведення процедури з припинення, у якому зазначити конкретні строки їх виконання, виконавців та відповідальних посадових осіб за їх виконання;

4.2. протягом двох місяців із дати оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи шляхом ліквідації на офіційному сайті Первомайської міської ради здійснити заходи пов’язані із ліквідацією згідно з вимогами чинного законодавства України;

4.3. попередити працівників комунального підприємства Первомайської міської ради «Місто майбутнього» про майбутнє вивільнення за 2 місяці до дати звільнення із дотриманням вимог чинного законодавства.

5. Встановити, що претензії кредиторів комунального підприємства Первомайської міської ради «Місто майбутнього» приймаються протягом двох місяців із дати оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи шляхом ліквідації на офіційному сайті Первомайської міської ради.

6. Комісії з припинення після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог скласти проміжний ліквідаційний баланс, а потім – кінцевий ліквідаційний баланс, та подати їх на затвердження міською радою.

7. Майно комунальної власності територіальної громади, що залишилось після проведення вищезазначених заходів, передати на баланс міської ради.

8. Голові комісії з припинення провести державну реєстрацію припинення юридичної особи комунального підприємства Первомайської міської ради «Місто майбутнього» (код ЄДРПОУ – 38505292) та внести відповідну інформацію до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024