НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-08-09
Про відзначення Дня Державного Прапора України, 31-ї річниці незалежності України в Первомайській міській територіальній громаді

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

              від_________________№_______
                             м.Первомайськ

  

Про відзначення Дня Державного
Прапора України, 31-ї річниці
незалежності України в Первомайській
міській територіальній громаді

 

          Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), враховуючи Указ Президента України від 24.02.2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), та з метою гідного відзначення Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України в Первомайській міській територіальній громаді, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити План заходів з відзначення Дня Державного Прапора України, 31-ї річниці незалежності України в Первомайській міській територіальній громаді (додаток 1).

2. Керівникам структурних підрозділів міської ради, іншим виконавцям забезпечити виконання запланованих заходів.

3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати виконавчий комітет міської ради за рахунок коштів, передбачених у місцевому бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з відзначенням Дня Державного Прапора України, 31-ї річниці незалежності України в Первомайській міській територіальній громаді (додаток 2).

4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального  виконавця – відділ прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради, співвиконавцям рішення надати головному відповідальному виконавцю інформацію про виконання заходів до 26 серпня 2022 року для узагальнення.

5. Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024