НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 257 від 2022-08-12
Про затвердження Плану заходів та алгоритму дій з підготовки житлового фонду Первомайської міської територіальної громади до проходження осінньо-зимовогоперіоду 2022-2023 років в умовах воєнного стану. (оприлюднено 19.08.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 12.08.2022    257
     м. Первомайськ


Про затвердження Плану заходів та алгоритму
дій з підготовки  житлового фонду
Первомайської міської територіальної громади
до проходження  осінньо-зимовогоперіоду
2022-2023 років в умовах воєнного стану.

 

                З метою виконання рекомендацій Міністерства розвитку громад та територій України з питання розроблення Плану дій при ураженні об’єктів житлового фонду та об’єктів критичної інфраструктури, відповідно до листа від 30 червня 2022 року N7/111/77339-22,ст. 27, 36-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:


                1. Затвердити План заходів з підготовки житлового фонду Первомайської міської територіальної громади до проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років в умовах воєнного стану, при ураженні об’єктів житлового фонду та об’єктів критичної інфраструктури (Додаток 1).

                2. Затвердити Алгоритм дій з ліквідації ушкоджень об’єктів енергопостачання на території Первомайської міської територіальної громади (Додаток 2).

                3. Затвердити Алгоритм дій при переривання теплопостачання багатоквартирних будинків на території Первомайської міської територіальної громади (Додаток 3).

                4. Управлінню житлово-комунального господарства міськоїради, виконавчим органам міської ради, підприємствам житлово-комунального господарства,суб’єктам господарювання, що обслуговують житловий фонд, будівлі та споруди, Західному округу акціонерного товариства “Миколаївобленерго“ Первомайського району, Первомайській дільниці служби експлуатації систем газопостачання Вознесенського відділення акціонерного товариства ”Миколаївгаз” забезпечити виконання вказаних Плану заходів, Алгоритмів дій у встановлені терміни.

                5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                                            Олег  ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024