НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 270 від 2022-08-12
Про підготовку та проведення у 2022 році в Первомайській міській територіальній громаді Дня пам’яті захисників України (оприлюднено 19.08.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від  12.08.2022           270
           м. Первомайськ

 

Про підготовку та проведення у 2022 році
в Первомайській міській територіальній громаді          
Дня пам’яті  захисників України             

 

         Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, на виконання указу Президента України від 23.08.2019 року № 621 «Про День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити  заходи по підготовці та проведенню у 2022 році  в Первомайській міській територіальній громаді Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення  міської ради з програми «Наша громада: її події, свята, трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та відзначенням у 2022 році в Первомайській міській територіальній громаді Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024