НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 271 від 2022-08-12
Про відзначення у 2022 році Дня партизанської слави в Первомайській міській територіальній громаді (оприлюднено 19.08.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

 

від  12.08.2022    271
         м.Первомайськ

 

Про відзначення у 2022 році
Дня партизанської слави
в Первомайській міській
територіальній громаді

 

          Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою забезпечення належної підготовки та відзначення  Дня партизанської слави та вшанування безсмертного подвигу народу в боротьбі за свободу і незалежність вітчизни та поліпшення соціального захисту ветеранів війни, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ: 

1. Затвердити заходи щодо підготовки та відзначення у 2022 році Дня партизанської слави в Первомайській міській територіальній громаді (додаток 1).

2. Керівникам виконавчих органів міської ради, організацій, посадовим особам, зазначеним у плані підготовки загальноміських заходів, забезпечити їх виконання.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення міської ради за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних із проведенням заходів з підготовки та відзначення у Первомайській міській територіальній громаді Дня партизанської слави (додаток 2).  

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024