НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 279 від 2022-08-12
Про погодження тимчасового виїзду малолітньої ХХХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., за межі України (оприлюднено 19.08.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від   12.08.2022          № 279
           м. Первомайськ

 

Про погодження тимчасового  виїзду
малолітньої  ХХХХХХХ  ХХХХХ,
ХХ.ХХ.ХХХХ р.н.,  за  межі  України

 

        На  виконання  статті  40 Закону України «Про  місцеве  самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями,  Правил перетинання державного кордону громадянами України, затвердженими  постановою  Кабінету  Міністрів  України  від  27 січня 1995 року №57  зі змінами  та  доповненнями, на  підставі  заяви  гр. ХХХ ХХХХ ХХХХ,  законного  представника  дитини,  від  28.07.2022 року  № 68 /3.13.2-25, враховуючі пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 6 від 29.07.2022 р.), діючи в інтересах дитини, виконавчий  комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

     1.  Погодити  тимчасовий  виїзд малолітньої ХХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р. н., за межі України  в Чеську Республіку, у супроводі уповноваженої законним представником  громадянки України  ХХХХХ ХХХХХ.ХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., мешканки міста Первомайська Миколаївської області, зареєстрованої та проживаючої по вул. ХХХХХХ ХХХХХ, буд. №ХХХ, (паспорт серія ХХХХХ, виданий ХХ.ХХ.ХХХХ року Первомайським МВ УМВС України в Миколаївській області). Заява про дозвіл на виїзд дитини за кордон нотаріально засвідчена та додається.

      2.   Попередити гр. ХХХХХ ХХХ ХХХХ про необхідність впродовж одного робочого дня з моменту прибуття до місця призначення, звернутися до консульської установи України в країні перебування для постановки дитини на тимчасовий консульський облік, згідно вимог діючого законодавства.

     3.   Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024