НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 292 від 2022-08-12
Про затвердження Порядку надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, Положення про житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам Первомайської міської... (оприлюднено 19.08.20222 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 12.08.2022     292
      м. Первомайськ

 

Про затвердження Порядку надання житлових
приміщень для тимчасового проживання
внутрішньо переміщеним особам з фондів
житла для тимчасового проживання внутрішньо
переміщених осіб, Положення про житлову комісію
 з обліку  внутрішньо  переміщених осіб та надання
житлових приміщень для тимчасового
проживання внутрішньо переміщеним особам
Первомайської міської територіальної громади та
створення житлової комісії

 

        Відповідно до статті30 та частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» від 20.10.2014 року № 1706-VII, зі змінами та доповненнями, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 року № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», постанови Кабінету Міністрів України  від 26.06.2019 року № 582 «Про затвердження порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» та постанови Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 року № 1311 «Про внесення змін до Порядку надання в тимчасове проживання внутрішньо переміщених осіб», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Первомайської міської територіальної громади (додаток 1).

2. Затвердити Положення про житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам (додаток2).

3. Створити житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, та затвердити її склад (додаток 3).

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 14.05.2021 року № 175 «Про запровадження Порядку розподілу та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Первомайській міській територіальній громаді».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024