НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-09-02
Про затвердження Положення про комісію для вирішення земельних спорів у межах Первомайської міської територіальної громади щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, обмежень у використанні земель та земельних сервітутів, додержання громадянами правил добросусідства та затвердження персонального складу комісії

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від ___________ № ______
      м. Первомайськ

 

Про затвердження Положення про комісію
для вирішення земельних спорів у межах
Первомайської міської територіальної громади
щодо меж земельних ділянок, що перебувають
у власності і користуванні громадян, обмежень
у використанні земель та земельних сервітутів,
додержання громадянами  правил добросусідства
та затвердження персонального складу комісії

 

           Відповідно до підпункт 5 пункту «б» частини першої статті 33, статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статей 158-161 Земельного кодексу України від 25.10.2001 року № 2768-ІІІ, зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

                1. Затвердити Положення про комісію для вирішення земельних спорів у межах Первомайської міської територіальної громади щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, обмежень у використанні земель та земельних сервітутів, додержання громадянами  правил добросусідства (додаток 1).

                2. Створити комісію для вирішення земельних спорів у межах Первомайської міської територіальної громади щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, обмежень у використанні земель та земельних сервітутів, додержання громадянами  правил добросусідства та затвердити персональний склад комісії (додаток 2).

                3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 10.09.2021 року № 400 «Про створення та затвердження складу комісії для вирішення земельних спорів у межах Первомайської міської територіальної громади щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, обмежень у використанні земель та земельних сервітутів, додержання громадянами  правил добросусідства».

               4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Дмитра  МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024