НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-09-22
Про відзначення 78-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників в Первомайській міській територіальній громаді

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від _________________№_______
         м.Первомайськ

 

Про відзначення 78-ї річниці визволення
України від німецько-фашистських
загарбників в Первомайській міській
територіальній громаді

 

         Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями,  з метою збереження пам'яті та вшанування ветеранів війни, що захистили Вітчизну від  фашистських загарбників, відбудували могутню державу, самовіддано працювали задля зміцнення її економіки, добробуту народу і зараз беруть активну участь в громадсько – політичному житті країни, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:  

1. Затвердити заходи щодо відзначення 78-ї річниці визволення України від німецько - фашистських загарбників (додаток 1).

2. Начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ профінансувати  управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з відзначенням 78-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників в Первомайській міській територіальній громаді  (додаток 2).  

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024