НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 35 від 2022-09-29
Про демонтаж елементу об’єкту культурної спадщини пам’ятного знаку в сквері «Визволення» по вулиці Михайла Грушевського (оприлюднено 07.10.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   34 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 від  29.09.2022 року № 35
      м. Первомайськ

 

Про демонтаж елементу об’єкту
культурної спадщини пам’ятного
знаку в сквері «Визволення»
по вулиці Михайла Грушевського

 

           Керуючись статтею 25 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280-97-ВР, зі змінами та доповненнями, у відповідності до рішення міської ради «Про Порядок спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок на території Первомайської міської територіальної громади» від 28.07.2022 № 5, на виконання пункту 1.3 протокольного доручення № 33, наданого на апаратній нараді від 20.09.2022 року, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Демонтувати елемент об’єкту культурної спадщини пам’ятного знаку на честь 30-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників у формі п’ятикутної зірки по вулиці Михайла Грушевського в сквері «Визволення»,  охоронний номер пам’ятки – 1347.

2. Управлінню культури національностей, релігій, молоді та спорту міської ради здійснити передбачені законом заходи про виключення з опису об’єкта культурної спадщини елемента у формі п’ятикутної зірки в сквері «Визволення» по вулиці Михайла Грушевського.

 3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради  забезпечити заходи по демонтажу елемента пам’ятного знаку у формі п’ятикутної зірки, встановленого на честь 30-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників по вулиці Михайла Грушевського, сквер «Визволення».

4. Комунальному підприємству Первомайської міської ради «Первомайськводоканал» (ОНУФРІЄНКО) в термін до 01 жовтня 2022 року здійснити демонтаж елементу пам’ятного знаку у формі п’ятикутної зірки в сквері «Визволення» по вулиці Михайла Грушевського в місті Первомайську.

5. Управлінню культури національностей, релігій, молоді та спорту міської ради забезпечити відповідне зберігання демонтованого елементу об’єкту культурної спадщини у формі п’ятикутної зірки.

6. Начальнику Первомайського районного відділу поліції головного управління Національної поліції в Миколаївській області Володимиру ЛОПАТІНУ (за узгодженням) забезпечити громадський порядок та рух автомобільного транспорту при виконанні демонтажу елементів конструкції у формі п’ятикутної зірки в сквері «Визволення» по вулиці Михайла Грушевського в місті Первомайську. 

7. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024