НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 36 від 2022-09-29
Про надання дозволу Первомайському міському голові на підписання Меморандуму про взаєморозуміння з компанією Tetra Tech ES, Inc. (Tetra Tech) (оприлюднено 07.10.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   34 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

від  29.09.2022 року № 36
      м. Первомайськ


Про надання дозволу
Первомайському міському голові
на підписання Меморандуму
про взаєморозуміння з компанією
Tetra Tech ES, Inc. (Tetra Tech)

 

          Відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», враховуючи листа Миколаївської обласної військової адміністрації від 27.09.2022 року про ініціювання співпраці з Energy Security Project USAID Проєкту Енергетичної безпеки, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Меморандум про взаєморозуміння між Первомайською міською радою та компанією Tetra Tech ES, Inc. (Tetra Tech) (додається).

2. Доручити Первомайському міському голові Олегу ДЕМЧЕНКУ підписати Меморандум про взаєморозуміння між Первомайською міською  радою  та компанією Tetra Tech ES, Inc. (Tetra Tech).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024