НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-10-09
Про тимчасове влаштування малолітнього ХХХХХХ ХХХХХХ, ХХХХХХ р.н., дитини-сироти, до педіатричного відділення КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від                             
           м. Первомайськ

 

Про  тимчасове влаштування
малолітнього ХХХХХХ   ХХХХХХ,
ХХХХХХ р.н.,  дитини-сироти,  до педіатричного
відділення  КНП «Первомайська центральна
міська багатопрофільна лікарня»

 

         Відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статей 1, 3, 12  Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування» від 13.01.2005 року № 2342-ІV зі змінами та доповненнями, пункту 31 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» від 24.09.2008 року №866 зі змінами та доповненнями, на підставі листа служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради від 23.09.2022 року № 644 щодо виведення малолітнього ХХХХХ  ХХХХХ   ХХХХХ з прийомної сім'ї, у зв’язку з погіршенням його стану здоров'я, пропозицій комісії з питань захисту прав дитини від 04.10.2022 р. протокол №8,  виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Управлінню у справах дітей Первомайської міської ради (Перкова):

1.1. Тимчасово влаштувати малолітнього ХХХХХ   ХХХХХ  ХХХХХ,   ХХХХХ р.н., дитину-сироту, до педіатричного відділення  КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» до вирішення питання подальшого влаштування дитини органом опіки та піклування виконавчого комітету Первомайської міської ради.                   

                                                     Термін влаштування: 20.10.2022 року

1.2.  Вирішити питання подальшого влаштування малолітнього ХХХХХ  ХХХХ   ХХХХХ, ХХХХХ р.н., дитини-сироти, до закладу інституційного догляду та виховання дітей, та підготувати необхідний пакет документів.

2. КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня»  (Чекрижов):

2.1.  Забезпечити за медичними показниками перебування, лікування, проведення необхідних медичних (інших) заходів та контроль за станом здоров'я малолітнього ХХХХХЇ ХХХХХ  ХХХХ, ХХХХХХ р.н., дитини-сироти, в  КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня».                  

                                                     Термін: відповідно до стану здоров'я                                                                                   

2.2. Підготувати необхідні медичні документи для оформлення малолітнього ХХХХХХ ХХХХХ, ХХХХХ ХХХХХ р.н., дитини-сироти,   до закладу інституційного догляду та виховання дітей.              

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024