НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-10-09
Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від ХХХХХ№ ХХХ «Про встановлення порядку пробачення гр. ХХХХХХ з малолітніми дітьми»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від                             
           м. Первомайськ


Про визнання таким, що втратило чинність
рішення  виконавчого комітету міської ради
від ХХХХХ№ ХХХ «Про встановлення порядку
пробачення  гр. ХХХХХХ з малолітніми дітьми»

 

           Керуючись підпунктами 4 пункту «б» частини 1 статті 34, статті 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанову Миколаївського  апеляційного суду від 31.03.2021 року по справі №ХХХХХ провадження №ХХХХХХ, провадження №ХХХХХХХ, постанову головного державного виконавця Первомайського  міськрайонного відділу державної виконавчої служби  Південного межрегіонального управління юстиції Міністерства юстиції      (м. Одеса) про відкриття виконавчого провадження від ХХХХХХ № ХХХХХХ, пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 8 від 04.10.2022 року), виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

       1. Визнати таким, що втратило чинність  рішення  виконавчого комітету міської ради від ХХХХХ  №ХХХ «Про встановлення порядку побачення  гр. ХХХХХХ. з малолітніми дітьми», у зв’язку з невідповідністю до постанови  Миколаївського апеляційного суду від ХХХХХ року.

      2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

     

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024