НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 179-р від 2022-10-11
Про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією до Дня визволення України від фашистських загарбників (оприлюднено 13.10.2022 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  11.10.2022     179-р
         м. Первомайськ

 

Про проведення виплати  одноразової
матеріальної допомоги  учасникам бойових
дій у роки Другої світової війни та учасникам
бойових дій у роки війни з Японією до Дня
визволення України від фашистських загарбників

 

            Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, відповідно до Додатку 8 (Порядок фінансування видатків для надання одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією до річниць Перемоги та Визволення України  від фашистських загарбників)   затвердженого рішенням міської ради від 26.05.2022 року № 1 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2022-2025 роки» зі змінами, з метою посилення соціальної підтримки учасників бойових дій у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією до Дня визволення України від фашистських загарбників

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

1. Затвердити список учасників бойових дій у роки Другої світової війни та учасників бойових дій у роки війни з Японією на виплату одноразової матеріальної допомоги до Дня визволення України від фашистських загарбників (додається).

2. Допомогу надавати на підставі довідок територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки про участь у бойових діях у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією, а також учасникам бойових дій  у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни у роки Другої світової війни  та  у роки війни з Японією - копії посвідчення інваліда війни.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати видатки в сумі 8000 (вісім тисяч) грн. на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією до Дня визволення України від фашистських загарбників.

4. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко) оплатити вказані видатки.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024