НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-11-03
Про призначення відповідального за збереження майна дитини - сироти ХХХХХ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від                             
           м. Первомайськ    

 

Про   призначення відповідального
за збереження майна дитини - сироти
ХХХХХ    

       На виконання підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року за № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, пункту 3 частини 3 статті 71 Житлового кодексу Української РСР, статті 247 Сімейного кодексу України, статті 74 Цивільного кодексу України, статті 4 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», від 21.05.1997 року за № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статей 5, 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол №9 від 28.10.2022 р.), враховуючи інтереси  дитини,  виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

      1. Зобов'язати ХХХХХ, опікуна малолітньої дитини - сироти  ХХХХХ, ХХХХ р. н., отримати в нотаріальній конторі протягом 2023 року свідоцтво про право на спадщину за законом на будинок №ХХ по вулиці  ХХХХХ в місті Первомайську Миколаївської області, який залишився після смерті  батька дитини ХХХХХ, на ім'я малолітньої ХХХХХ, ХХХХ р. н.   

       2. Призначити ХХХХХ, опікуна малолітньої дитини - сироти ХХХХХ, ХХХХ р. н. відповідальною за збереження спадкового майна,  будинку №ХХ по вулиці  ХХХХХ в місті Первомайську Миколаївської області.

       3. Зобов'язати законного представника малолітньої дитини надати в управління у справах дітей Первомайської міської ради копію документа, який підтверджує право власності малолітньої   ХХХХХ на будинок №ХХ по вулиці  ХХХХХ в місті Первомайську Миколаївської області.

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський  голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024